Ik kocht een BoeketCadeau voor mijn liefste mama

Home / Ik kocht een BoeketCadeau voor mijn liefste mama - augustus 11, 2017 , by admin

boeketcadeau boeketcadeauAan mijn moeder wilde ik al langere tijd een BoeketCadeau geven, maar het kwam er nooit echt van. Iedere keer wilde ik het geven, maar zag ik dat zij al een hele mooie bos had staan. Dan vind ik het zonde, want zoiets gaat toch maar een week mee en dan geniet zij er niet optimaal van. Ook wist ik niet precies hoe ik alles moest formuleren. Ik wilde namelijk al een langere tijd een klein berichtje aan haar geven waarmee ik vertel hoe dankbaar ik haar ben. Zij heeft vroeger namelijk heel veel tijd gestoken in mij en mijn broertje. Zeker toen zij ging scheiden van mijn vader was zij er altijd voor ons. Dat is ook de reden dat wij weinig gemerkt hebben hiervan en er ook geen problemen zijn ontstaan daardoor tijdens onze puberteit.

Voor ieder wat wils

 

Het boeketcadeau heb ik uiteindelijk laten bezorgen, want dat bleek een mogelijkheid te zijn. Ik wist tot voor kort niet eens dat jij bloemen thuis kon laten leveren. Niet alleen als verrassing is dit heel erg handig, maar ook gewoon voor jezelf. Ik ben best wel druk en heb niet altijd tijd om naar de winkel te gaan hiervoor, dus ik denk dat ik binnenkort van deze gelegenheid gebruik ga maken. Mocht jij nu ook graag iemand een hart onder zijn of haar riem willen steken of om een andere reden zoiets doen, neem dan zeker eens een kijkje in deze webshop. Voor iedere smaak is er wel iets te vinden, dus dat is handig!

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016