Pizza bestellen voor het perfecte meidenavondje

Home / Pizza bestellen voor het perfecte meidenavondje - juli 21, 2015 , by admin

zs-imageEen vriendinnenavondje is niet zomaar compleet. Hier hebben we toch wel een aantal cruciale ingrediënten die zeker aanwezig moeten zijn. Zo moet er een goede film klaar liggen, kaarsjes aan, vriendjes de deur uit, een doos met tissues op tafel en er moet goed, lekker, snel en gezond eten aanwezig zijn. Kiezen voor een pizza thuisbezorgen is de meest gekozen optie denk ik. We houden ook wel van andere opties om te bestellen en te laten thuisbezorgen maar een pizza bestellen behoort zeker tot de favorieten.

En dan kan het beginnenSate_Pizza-1337

Het is zo fijn om de avond te beginnen met een grote pot thee, de doos zakdoekjes op tafel en eerst maar eens fijn bijkletsen en alvast zorgen dat het pizza thuisbezorgen op de gewenste tijd gebeuren gaat. Soms vliegt de tijd dan al voorbij. Hierna komt als vanzelf de film ter sprake. Meestal een enorme tranentrekker want daar houden wij vrouwen nu eenmaal van. Waar we dan vroeger met repen chocola op de bank zaten is dat tegenwoordig toch de pizza geworden. Heerlijk; fijn eten en ondertussen de film bekijken. Ondertussen komen er vaal alsnog vele onderwerpen ter sprake maar de film wordt ook zeker bekeken. Nu hebben we natuurlijk allemaal zo onze eigen smaak maar wij kiezen er vaak voor om de pizza helemaal zelf samen te stellen en zo is iedereen blij met de pizza. En om nu helemaal eerlijk te zijn; aan 1 pizza hebben we natuurlijk lang niet voldoende; dit worden er minstens 3.Pizza_Margherita-1174

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016