Een bruine schouder tas

Home / Een bruine schouder tas - maart 8, 2016 , by admin

Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte bruine tas. Ik heb altijd zwarte tassen gehad maar ik wil nu een keer een bruine tas, dat lijkt me wat vrolijker om met mijn kleding te combineren. Ik ben op internet op zoek gegaan naar een grote bruine tas die ik over mijn schouder kan hangen. Ook moeten mijn boeken daarin passen voor school. Mijn prijs klasse licht tussen de 100 en 200 euro, ik denk dat ik van dat geld wel wat leuks kan vinden. Na een tijdje gezocht te hebben op Internet heb ik een paar tassen gevonden. Ik weet nog niet welke tas het meest bij mij past en welke ik het mooist vind.afbeelding

Kiezen!

Tas nummer 1 viel af omdat deze tas niet handig is voor mijn school spullen en laptop. Het is geen handig model en de kleur van de tas vind ik toch ook niet zo mooi.

Tas nummer 2 is erg leuk. Er zitten verschillende vakken in waar ik al mijn spullen in op kan bergen. Het enige min puntje is dat deze tas een beetje klein valt.

Tas nummer 3 is een erg mooie tas. Een heel stoer model en van mooi leer gemaakt. In die tas passen al mijn school spullen die ik nodig heb.

Tas nummer 4 is een mooie grote tas met ritssluiting. Al mijn school spullen kan ik hier in op bergen en deze tas ziet er ook nog stoer uit.

Ik kies voor tas nummer 4, de My Paper Bag. deze tas is fairtrade geproduceerd en gemaakt van 100% ecologisch gelooid buffelleer. Ik vind het belangrijk dat mijn spullen van goede kwaliteit en ecologisch zijn. daarom kies ik voor de My Paper Bag.tas11

Black Paperbag

Toen ik op de site van Leatherlicious.nl terecht kwam viel de tas van My Paper Bag Go Off Black MYOMY mij gelijk op. De tas is ontzettend handig aangezien er meerdere kleine vakken inzitten. Ook is het grote vak door een rits af te sluiten. Doordat de tas meerdere vakken heeft kan ik mijn spullen er allemaal perfect in kwijt.  En door de rits ben ik er ook nog eens van verzekerd dat er niks uitvalt. Bovendien is deze tas erg geschikt om mee te nemen tijdens de vele tripjes die ik moet maken voor mijn werk. Naast alle functionele aspecten ziet de tas er ook erg stijlvol uit, en is hij vervaardigd uit stevig leder waardoor de tas nog jarenlang mee kan gaan. Op Leatherlicious.nl kon ik ook nog eens gebruikmaken van de Valentijnsactie, waarmee ik €14 euro korting kreeg op mijn aankoop. Hierdoor kon ik deze stijlvolle tas dus ook nog eens voordelig aanschaffen.

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016