Hypnose in Brabant is een cadeau voor jezelf

Home / Hypnose in Brabant is een cadeau voor jezelf - november 19, 2017 , by admin

Zoals jullie misschien al weten, heb ik al een tijdje regelmatig sessies bij een therapeut in Eindhoven. Zij heeft mij laatst kennis laten maken met hypnose in Brabant. Voor veel mensen klinkt dit een beetje eng. Wanneer je hier nog nooit kennis mee hebt gemaakt, lijkt een hypno sessie alsof je je eigen wil opzegt. Althans, hypnotiseurs komen op tv bijvoorbeeld over alsof zij alle controle over jou hebben. Dit is echter niets als de waarheid. Een echte sessie heeft te maken met verbinden met een andere hersenfrequentie. Voor mij was dit echt een cadeau voor mijzelf. Omdat ik al langer in therapie zit, weet ik eigenlijk wel hoe mijn brein werkt. Bijvoorbeeld hoe ik mijn patronen heb aangeleerd en wat ervoor zorgt om ze in stand te houden. Door op een andere hersenfrequentie te functioneren, leg je contact met delen in jezelf die je al veel eerder eigenlijk hebt verstoten. Zo is het onderontwikkeld en heeft jouw ratio hier geen kennis van.
hypnose in Brabant

Meer weten over hypnose in Brabant?

Mijn therapie sessie met hypnose in Brabant ging als volgt: het leek alsof we startten met een soort meditatie. Ik moest mij richten op mijn ademhaling. Ik lag rustig op een bank in de praktijk van mijn therapeute. Door op mijn ademhaling te richten kwam ik tot rust en dacht ik nergens aan, behalve mijn adem. De therapeute leidt de hypno sessie en zodoende stelde zij vragen die ik vanuit een diepere laag kon beantwoorden. Dit gaf inzicht in delen in mijzelf die nog ‘in de kinderschoenen’ stonden. Op die manier kon ik daaraan gaan werken en hedendaagse patronen doorbreken. Dit was een grote opluchting en werkte voor mij erg goed. Je kunt zelf ook meer te weten komen over hypnose door eens contact op te nemen met Holistisch Centrum Brabant. Zij zijn hierin gespecialiseerd en helpen jou graag verder.

 

hypnose in Brabant

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016