Teak ladenkast

Home / Teak ladenkast - februari 9, 2016 , by admin

Wij zijn op zoek naar een nieuwe ladenkast voor in de kamer van mijn dochter. We zouden graag willen dat de ladenkast beschikt over een spiegel en een opzet stuk waar ze al haar make up op kwijt kan. Onderin de teak ladenkast kan ze dan gewoon haar kleding kwijt. Op deze manier ligt er niet veel kleding in de weg en hoeft ze ook niet veel ruimte kwijt te zijn in haar kleine kamer. Ze wil het liefste zo veel mogelijk ruimte besparen omdat de kamer al niet groot is.logo-teakhoeve

Een teak ladenkast is voor haar de beste oplossing. Ze heeft een landelijke uitstraling in haar kamer dus wat teak hout vult de sfeer in de kamer goed aan. Verder maakt het niet echt uit hoe hoog de teak ladenkast is, het huis waarin ze woont heeft erg hoge plafonds dus in principe maakt dit niet uit.

Ik hebben samen met mijn dochter al verschillende winkels bezocht, maar we hebben nog steeds geen winkel gevonden waar ze precies die robuuste teak ladenkast hebben die ze zo graag wil hebben. Op internet hebben we een mooie site gevonden waar ook een teak ladenkast op staat die ze graag zou willen hebben. Ik durf het zelf nog niet heel goed aan om de kast op het internet te bestellen. Ik wil de teak ladenkast dan ook eerst even in het echt zien. Hierdoor weet ik zeker dat er geen beschadigingen op dekast zitten en het ook daadwerkelijk dezelfde kast is als degene dieĀ  we hebben gezien.266778_max_1

Deze week heb ik even tijd om langs te gaan. De nodige vragen die ik had heeft de website in ieder geval al wel voor me beantwoord. We hoeven dus alleen nog maar even te gaan kijken en wie weet nemen we heb die zelfde dag nog wel mee.

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016