Een aanrader: My Buddha

Home / Een aanrader: My Buddha - december 23, 2015 , by admin

My BuddhaDe meeste vrouwen zijn gek op sieraden waaronder ik. Ik zelf vind het fijn om sieraden om te hebben. Simpelweg omdat ik sieraden hartstikke mooi vindt. Voor kerst wilde ik mezelf dan ook een leuke kerstcadeau geven. Ik wist ook al wat ik wilde hebben maar ik kon het nergens vinden. Ik wilde prachtige zilveren oorbellen van een top merk gaan kopen. Met deze gedacht ben ik al langs een aantal winkels geweest helaas zonder enig resultaat. Vandaar de keuze om een kijkje te gaan nemen op het internet. Via het internet belandde ik uiteindelijk op de website vanĀ My Buddha. Ik zelf had vaak gehoord van het merkĀ My Buddha maar ik dacht dat dit merk heel duur was. Maar toen ik het assortiment eens bekeek kon ik mijn ogen werkelijk waar niet geloven. Buddha is een hartstikke bekend merk dat bekend staat om de geleverde kwaliteit van hun sieraden, en toch zijn de gehanteerde prijzen van dit merk relatief laag!

Ik nam uiteindelijk dan ook het besluit om mijn oorbellen te gaan zoeken in de webshop van Buddha. In deze webshop werden vele prachtige oorbellen aangeboden, en op een begeven moment kon ik zelf niet kiezen. Ik had drie paar prachtige oorbellen gezien en de keuze werd mij erg lastig gemaakt. Uiteindelijk heb ik de knoop weten door te hakken en ik bestelde een paar oorbellen via de website van buddha!

Ketting

Top aankoop!

Achteraf zijn deze oorbellen dan ook een top aankoop gebleken. Niet verkreeg ik alleen een goede service van buddha maar ook zijn de oorbellen van echt zilver. Voor een zeer voordelige prijs ben ik nu eigenaresse van prachtig setje zilveren oorbellen. Buddha is dan ook een echte aanrader voor u!

Armband

 

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016