Mijn nieuwe functie bij een installatiebedrijf

Home / Mijn nieuwe functie bij een installatiebedrijf - februari 2, 2016 , by admin

Deze week heb ik te horen gekregen dat ik een nieuwe functie krijg bij het installatiebedrijf waar ik werk. Ik mag mijzelf nu service technicus noemen, erg leuk en ook spannend! Ik was eerst monteur en vooral bezig met het uitvoeren van de werkzaamheden. Nu ga ik mij vooral richten op het bedenken van strategische oplossingen voor nieuwe projecten en het inspecteren en controleren van bestaande systemen. Ik zal mij nu veel meer met de klant gaan bezighouden en daarom nette kleding aan moeten. Hiervoor heb ik ook nieuwe werkschoenen nodig. Mijn huidige werkschoenen passen namelijk totaal niet bij een pak of een nette broek. Tijd dus om op zoek te gaan naar een model dat bij mij past.

Uniform werkschoenen bij Bowork.nl

Al eerder heb ik werkschoenen online besteld via de webshop van Bowork. Dit is goed bevallen en daarom ben ik direct op deze site gaan kijken. Ze verkopen hier ook uniform werkschoenen. Dit zijn nette en veilige werkschoenen die perfect onder nette kleding passen. Het merk Emma heeft leuke uniform werkschoenen en ik heb besloten te gaan voor het model Frontier 114 met S3 en ESD normering. Dit is een speciale werkschoen van leer uit de business lijn. De schoenen zien er netjes uit en zijn hand gestikt en mooi afgewerkt. De neusbescherming is van staal en de zool van Kevlar. De inlegzool is ESD genormeerd. Al met al een kwalitatief goede schoen en erg veilig tijdens diverse omstandigheden. Dit is erg belangrijk voor mij.

Ik heb de werkschoenen al binnen en ze zitten erg fijn. Ik vind ze erg goed staan onder nette kleding en wil op termijn dan ook zeker een bruin model gaan kopen. Zo kan ik mijn schoenen straks afwisselen zodat het goed past bij mijn kleding. De service van Bowork is overigens erg goed. Wanneer je besteld voor 15:00 uur dan krijg je het pakketje de volgende dag al in huis. Daarnaast zijn de verzendkosten gratis bij bestellingen vanaf € 75,-. Omdat er zoveel keuze is in de webshops denk ik zelf dat iedereen hier wel kan slagen. Ben je dus op zoek naar werkschoenen? Neem dan zeker even een kijkje.

Bowork6

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016