Voordelig en moeiteloos je Tattoo verwijderen

Home / Voordelig en moeiteloos je Tattoo verwijderen - mei 10, 2016 , by admin

Al jaren ben ik niet meer tevreden over een tattoo die ik in mijn jongere jaren heb laten zetten. De tattoo is niet mooi en ook nog eens vervaagd. Aangezien het veel geld kost om een tattoo te laten verwijderen, was ik niet van plan om het te gaan doen. Een paar maanden geleden kwam ik een vriendin tegen die haar tattoo bij kliniek Veldhoven had laten weghalen. Volgens haar erg voordelig en werken ze op een hygiƫnische manier. Zodra je ervoor kiest om het weg te halen is het wel van belang dat er netjes gewerkt word.

Afspraak gemaaktTattoo verwijderen

Ik had telefonisch contact opgenomen met het bedrijf en vervolgens een afspraak gemaakt. Eerst kwam ik voor een intake om alle gegevens door te geven en vervolgens werd een week na mijn intake de behandeling gestart. Ik had ervoor gekozen om een laserbehandeling te nemen, aangezien ik helemaal niet van operaties ben. Gelukkig kan je bij kliniek Veldhoven op deze manier je Tattoo verwijderen.

laserEcht een aanrader

Uiteraard was ik erg zenuwachtig voor deze behandeling, maar dat was uiteindelijk helemaal niet nodig. Ze werkte erg netjes en voor je het wist was het al klaar. Kliniek Veldhoven heeft ook geweldig werk verricht. Ik ben super tevreden over het resultaat en daarom vind ik het ook echt een aanrader. Kliniek Veldhoven doet niet alleen Tattoo verwijderen, maar ook schaamlipcorrectie’s, borstvergroting en verkleining. Kijk daarom op de website voor meer informatie over de behandelingen die ze aanbieden. Ze zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016