Motorhandschoenen

Home / Motorhandschoenen - december 30, 2015 , by admin

Naast verschillende motorkleding, zijn er ook veel verschillende soorten motorhandschoenen. Zelf heb ik bijvoorbeeld voor in de winter en zomer verschillende handschoenen. Daarnaast gebruik ik onderhandschoenen in de winter om de warmte beter vast te houden. Zo heeft iedereen wel zijn eigen voorkeuren denk ik. In dit blog ga ik de verschillende handschoenen bespreken. Wanneer is welke handschoenen het beste en welke materialen zijn het prettigst?

Verschillende seizoenen

In de zomer zijn handschoenen met lucht doorlatende materialen of geperforeerde leren vlakken het fijnst. Deze handschoenen zijn echter nooit waterdicht, waardoor het niet fijn is om ze in de regen te dragen.

Voor de winter raad ik handschoenen aan die ideaal zijn bij een temperatuur van -5 tot 15 graden. Deze handschoenen zijn altijd gemaakt van waterdicht en ademend materiaal. Een handige tip is om deze handschoenen aan te trekken als ze op kamertemperatuur zijn. Hierdoor blijven je handen langer warm, aangezien de handschoen de warmte vasthoudt.

Vier-Seizoenen

Natuurlijk is het ook wel is kouder dan -5 in Nederland. Hiervoor is gelukkig ook een passende oplossing, namelijk verwarmde handschoenen. Deze handschoenen houden uw handen warm door middel van een kleine accu in de handschoenen of door het aansluiten op de accu van de motor. Er is namelijk niets vervelender op de motor dan koude handen, waardoor je geen gevoel meer in je vingers hebt.

Advies

Kies een paar handschoenen voor in de winter en voor in de zomer. Dit heb ik zelf ook en kan ik iedereen aanraden. Hierdoor is motorrijden comfortabel in de winter en in de zomer. Daarnaast werkt een onderhandschoenen ook perfect voor als het echt koud is.

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016