Dankzij Zeo.nl, heeft de webshop een beter bereik

Home / Dankzij Zeo.nl, heeft de webshop een beter bereik - september 18, 2015 , by admin

Zeo.nl is een fullservice online marketing bureau, hier kun je voor een aantrekkelijk tarief je webshop laten optimaliseren. Voor de firma waar ik werkzaam ben, heb ik de opdracht gekregen om eens uit te zoeken waar wij deze opdracht het beste aan uit kunnen besteden. Het is namelijk zo dat wij alleen een informatieve website hebben en er nog niets op besteld kan worden. Dit is natuurlijk erg ouderwets en past niet meer in deze tijd. Niet alleen dit maar ook omdat wij hierdoor omzet mislopen omdat er steeds meer mensen online shoppen.

De behaalde resultaten zeggen genoeg

Toen ik op Zeo.nl kwam en eens begin te kezen wat hier de mogelijkheden zijn, heb ik mijn werkgever voorgesteld om eens contact met hen op te nemen. Dit is ook gedaan en al snel kregen wij een offerte toegestuurd. Ook wilde wij natuurlijk op het gebied van social media een goed bereik van onze advertenties hebben, hier heeft deze firma zelfs een zogeheten, social media strategie, voor. Kortom, wij hebben een geoptimaliseerde webshop laten ontwerpen, welke erg goed functioneert en erg overzichtelijk is. Dit merken wij zeker aan de resultaten die wij nu halen. Deze firma weet wat zij doen en hebben echt de kennis van hun vak. Daarom zeker een absolute aanrader en daarom mocht dit bericht zeker niet ontbreken op mijn site.

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016