Spandoeken bedrukken!

Home / Spandoeken bedrukken! - oktober 20, 2016 , by admin

Met een groot team van vriendinnen, organiseren we nu al een paar jaar feestjes. We zijn met z’n achten en erg hecht met elkaar. We zijn allemaal zo anders, maar hebben één gemeenschappelijke passie: hip-hop. Nu organiseren we dus feestjes waar dit dan gedraaid wordt. In verschillende genres, de één houdt meer van old skool, de ander meer van trap en ga zo maar door. We zijn gewoon voor de lol een keer begonnen, maar het wordt steeds serieuzer. Omdat onze volgende venue best groot is, willen we dit aankleden met decoratie. Nu wil ik dus spandoeken bedrukken met ons logo! We hebben namelijk een logo die we gebruiken voor de flyers, en hoe te gek is het als we straks spandoeken hebben met onze eigen logo!

52397_spandoekframe-rond

We gaan het groots aanpakken

We willen acht verschillende DJ’s, een welkom cadeautje, en van alles wat je kan doen tijdens het feestje. Het is altijd leuk als je ook activiteiten bedenkt waar de feestganger mee kan doen. Ik heb over de spandoeken bedrukken voorgelegd aan de groep en ze vonden het een goed idee! Nu moeten we alleen nog zorgen dat het logo de juiste afmetingen heeft, dus we zoeken nog een graphic designer die dit voor ons kan doen. Ik denk dat dit wel moet lukken, we hebben allemaal creatieve beroepen dus kennen genoeg mensen uit ons netwerk. Ik heb er echt zin in, vooral omdat we het nu echt zo groot gaan aanpakken. Dit kan nog wel eens het feest van het jaar gaan worden. Voor ons dan. We hebben ook een grote achterban die altijd op onze feestjes komt, dus ik denk dat het te gek gaat worden.

Naamloos

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016