Een zelfgemaakt vloerkleed met tapijttegels

Home / Een zelfgemaakt vloerkleed met tapijttegels - november 5, 2015 , by admin

Zoals jullie weten ben ik de laatste maanden erg druk met het leuk maken en decoreren van mijn nieuwe huisje. Alle grote meubels heb ik al, en nu moet ik het afmaken met accessoires. De laatste dagen heb ik heel veel leuke dingen gekocht bij mijn favoriete woonwinkel Loods 5. De woning begint nu echt gezelligheid en warmte uit te stralen, dankzij leuke kaarsen, lampen en plantjes.

plant

 

 

 

 

 

Toch was ik nog niet helemaal tevreden. Ik wilde erg  graag een vloerkleed in zowel de woonkamer als de slaapkamer. Ik vind dat een vloerkleed toch extra sfeer geeft en bovendien heerlijk warme voetjes als ik tv zit te kijken! Al een paar dagen ben ik op zoek naar een leuk kleed maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het aanbod erg vind tegenvallen en dat ik die krengen ontzettend duur vind.

Is er geen mogelijkheid om zo’n kleed zelf samen te stellen of te maken? Nou die mogelijkheid heb ik gevonden! Tapijttegels zijn losse tegels van tapijt die je zelf tegen elkaar aan legt. Je kunt hier dus veel mee spelen en zelf de kleuren samen stellen. Echt helemaal mijn ding. Ik heb de tapijttegels vandaag besteld en ben erg benieuwd. Ik heb gekozen voor een kleurencombinatie van beige, grijs en blauw, net zoals op de foto hieronder!

bank

 

 

 

 

 

 

Ik ben deze week nog vrij en hoop overmorgen te kunnen beginnen aan het vloerkleed. Vinden jullie het leuk als ik van de week een blogpost plaats over hoe ik de tapijttegels samenstel en wat het eindresultaat is? Laat het weten in de comments!

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016