Handig: slaapkamer inspiratie

Home / Handig: slaapkamer inspiratie - augustus 18, 2016 , by admin

slaapkamer inspiratieSlaapkamer inspiratie is tegenwoordig te vinden op de website van Thestylebox. De reden dat ik hier vandaag een artikel over schrijf is mijn eigen slaapkamer. Ik had hier al lang niks meer veranderd en daarom zag het er allemaal wat ouder uit. Dit wilde ik veranderen alleen ik wist niet goed hoe ik dit wilde doen. Ik ben daaom opzoek gegaan naar wat inspiratie en dit heb ik uiteindelijk ook gevonden. Op het internet zocht ik naar een website die mij hierbij moest gaan helpen met leuke voorbeelden. Ik kwam toen uit op de website van Thestylebox en dit heeft uiteindelijk een hele hoop veranderd in positieve zin!

slaapkamerOp de website vind je namelijk veel leuke ontwerpen van andere mensen. Dit kan je bijvoorbeeld overnemenen of je kunt dingen combineren. Mij leek het een leuk idee om een paar dingen over te nemen van deze website en om ze vervolgens te combineren in een style zoals ik ze leuk vindt. Ik kwam al snel een aantal leuke ontwerpen tegen waar ik wel wat mee kon en hier ben ik uiteindelijk mee aan de slag gegaan.

Wereld van verschil!inspiratie

Ik nam verschillende ontwerpen over en uiteindelijk heeft dit voor veel slaapkamer inspiratie gezorgd. Ik vond al snel de juiste producten en uiteindelijk heeft dit ervoor gezorgd dat mijn kamer er nu totaal anders uitziet. Dit is echt een wereld van verschil en ik ben erg blij met mijn keuze voor deze website. Anders was ik hier nooit op gekomen.

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016