Corporate Fashion

Home / Corporate Fashion - april 13, 2017 , by admin

Suit up Corporate Fashion ontwerpt en produceert drie verschillende kledinglijnen, perfect voor elke werkgelegenheid. Zo hebben we een specifieke lijn gespecialiseerd in de horeca- en hotelbranche. Zo kom je altijd passend op het werk. Ook hebben we een formele collectie, deze kleding straalt professionaliteit uit. De collectie formele kleding biedt stijlvolle dames- en herenkostuums, prachtige jurken en accessoires. Ook hebben we een casual kledinglijn, met kleding die geschikt is voor het werk maar minder formaliteit uitstraalt dan een maatpak.

Suit-Up-zwart-copy (1)

Bedrijfskleding

Alle drie onze kledinglijnen zijn feilloos te combineren en af te stellen op de identiteit van elke organisatie. Kom professioneel voor de dag, maar in de stijl die past bij het beroep dat je beoefent. We hebben verschillende pasvormen, modellen, stoffen en afwerkingsdetails. Combineer onze verschillende soorten kledingstukken tot een gepaste, persoonlijke, volledige outfit. De kledingstukken zijn stuk voor stuk te bedrukken met een bedrijfslogo, om helemaal in thema voor de dag te komen.

Suit-Up-leren-schort-segers

Stijlvol, professioneel en modieus

We hebben onze verschillende kleding voorzien van verschillende uitstralingen, die altijd representatief zijn, maar aan te passen aan jouw bedrijf. Onze artikelen sluiten aan bij de laatste mode trends maar zijn vooral ook tijdloos. De verschillende kleding is gemakkelijk te combineren en aan te passen aan de stijl waar jij naar op zoek bent. Natuurlijk beantwoorden wij graag al uw vragen. Wanneer je op zoek bent naar een specifieke combinatie of maat geven wij iedereen graag advies. Kom stijlvol, professioneel en modieus voor de dag met Suit Up Corporate Fashion!

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016