Altijd een passend assieraad: De asketting.

Home / Altijd een passend assieraad: De asketting. - juni 17, 2016 , by admin

Een assieraad is 1 van de meest persoonlijke en intieme vormen van asbestemming en dit is tevens een belangrijke reden van de toenemende populariteit van assieraden. In een serie blogartikelen behandelen de medewerkers van UitvaartUniq.nl diverse ‘soorten’ assieraden, ditmaal de ‘as ketting’.

 

De termen ‘assieraad’, ‘as ketting’ en ‘as hanger’ worden veelvuldig voor hetzelfde item gebruikt. In principe betreffen assieraden de ‘hoofdcategorie’, waar naast askettingen en ashangers, ook bijvoorbeeld asarmbanden en asbedels onder kunnen vallen. Een as ketting betreft normaal gesproken een ashanger inclusief collier, oftewel halsketting. Het aanbod askettingen op het gebied van stijlen, vormen, thema’s, gebruik van symboliek en natuurlijk ook materialen is enorm, voor iedere wens en voor ieder budget is een passende asketting te vinden.

 

Met een asketting heeft u de mogelijkheid om de herinnering aan uw overleden dierbare altijd dichtbij met u mee kunt dragen. Een asketting bestaat normaal gesproken uit een collier plus een ashanger. Deze ashanger is speciaal ontworpen voor het bewaren van een kleine hoeveelheid as. Ook wordt er in plaats van as vaker gekozen voor een haarlokje, een stukje stof, of een beetje zand van het graf.

 

Natuurlijk is de ashanger de ‘eye catcher’ van de asketting en bij het selecteren van een passende asketting adviseren wij altijd om in eerste instantie te kijken naar de ashanger. Echter is de lengte van het collier ook van groot belang. De uitgangspositie hierbij is de positie waar u de ashanger graag zou willen dragen; Op de borst, laag op de borst of tussen uw sleutelbeenderen. Wij adviseren u hierbij om de lengte simpelweg op te meten met gebruik van een touwtje, voordat u een asketting bestelt.

 

Over UitvaartUniq.nl.rvs-mini-urn-pyramide-rvs

 

Een as ketting bij UitvaartUniq.nl; Voor een persoonlijke & intieme herinnering. UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. U vindt op onze webshop een prachtige collectie askettingen, waarbij wij streven naar een passende ketting binnen ieders budget. Wij bieden kettingen aan van RVS, zilver, goud en witgoud. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

 

Megan van de Veer

admin

Hoi en welkom bij mijn passie! Mijn passie voor mode. Ik vind het leuk om voor ieder zijn wens opzoek te gaan naar de mode dat bij hen past. Daarom deel ik ervaringen door hier blogs over te schrijven.

Mode 2016